Depåtjänster

Fonder och investeringar för företag

Depåtjänster

5 februari, 2020 Okategoriserade 0

Det finns många företag ute på internet idag som erbjuder så kallade depåtjänster. Detta begrepp innebär tjänster inom handel, rapportering och förvaring för finansiella produkter. Varje bolag skiljer sig åt något men deras tjänster påminner om varandra. Jag kommer lista ett par bolag nedan så att du får en bättre förståelse över vad depåtjänster kan innebära.

TRACS är ett bolag som erbjuder dessa typer av tjänster till kunder i Norden. Mer konkret, förvarar och hanterar dem värdepapper samt transaktioner. De rapporterar och följer upp din portfölj och skatterapporterar. Dessa är ett par av deras tjänster.

Sedan finns även Strukturinvest som är ett bolag som precis som TRACS erbjder värdepappersdepå, depåförsäkringar och investeringssparkonton m.m. Strukturinvest har en målsättning att erbjuda kunden de mest attraktiva kapitalplaceringarna efter de rådande marknadsförutsättningarna och kundens individuella riskpreferenser.

Cliens är ett kapitalförvaltningsbolag som erbjuder olika former av fonder och begränsar sig till kunder i Sverige. Du som kund kan använda dig av deras förvaltningstjänst för att få hjälp med olika typer av investeringar såsom i mixfonder, korta räntefonder.

Lämna ett svar